Sunday, December 21, 2014

Bryllups kager

Vores 4 års bryllupsdags kage blev lavet som kopi af min brudekjole. Bunde af chokolade, med mascarpone creme og frisk granatæble, opsmurt i citron frosting og dækket til med fondant. Slutteligt pensles kagen med perlemor så kjolen fik en glans Surprise kage til mine kære venners bryllupsdag, hvor jeg skulle bringe desserten. Bunde med farvet marcipan bunde, jordbærmousse og mascarpone creme, tildækket med marcipan og glasur. De tre hjerter er af fondant. Bryllupskage af chokoladekage med choko chunks, mascarpone creme og frisk blåbær og granatæble imellem lagene. Kagen er tildækket med marcipanlåg og rosenblade lignende fondant rundt om kagen. De 3 hjerter  repræsenterer brudeparret og deres initialer samt datoen hvor parret blev forenet. Roserne er lavet af fondant og snirklerne er af royal icing.  Sølvbryllup kage til 25 personer. Chokolade kage med skovbær mousse og mascarpone vanilje frosting. Drysset med "revet" fryserørret skovbær. Pyntet med fondant roser og skilt. Teksten er skrevet med royal icing og skiltet er dekoreret med sukkerperler. Tillykke til Ulla og Karsten ❤️




Bryllups kage til 100 personer. 
Chokolade kage med hindbær mousse og vanilje frosting. Beklædt med marcipan, pyntet med fondant roser/cala blomster/sommerfugle &  "brudepar" 
Slutteligt pyntet med royal icing snirkler 


Bryllups & dåbskage 
40 personer 
Chokolade kage med mascarpone creme og friske bær. 
Beklædt og pyntet med fondant 

No comments:

Post a Comment