Vores 4 års bryllupsdags kage blev lavet som kopi af min brudekjole.
Bunde af chokolade, med mascarpone creme og frisk granatæble, opsmurt i citron frosting og dækket til med fondant. Slutteligt pensles kagen med perlemor så kjolen fik en glans



Bryllupskage af chokoladekage med choko chunks, mascarpone creme og frisk blåbær og granatæble imellem lagene. Kagen er tildækket med marcipanlåg og rosenblade lignende fondant rundt om kagen. De 3 hjerter repræsenterer brudeparret og deres initialer samt datoen hvor parret blev forenet. Roserne er lavet af fondant og snirklerne er af royal icing.
Bryllups kage til 100 personer.
Chokolade kage med hindbær mousse og vanilje frosting. Beklædt med marcipan, pyntet med fondant roser/cala blomster/sommerfugle & "brudepar"
Slutteligt pyntet med royal icing snirkler
Bryllups & dåbskage
40 personer
Chokolade kage med mascarpone creme og friske bær.
Beklædt og pyntet med fondant





No comments:
Post a Comment